Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae

Organcast

Totul despre festival

17 mai 2022

20:00

Îndrumar organistic

24 mai 2022

20:00

Fabrica constructioare de orgi
de la Hărman

30 mai 2022

20:00

Invitat
Árpád Magyar

Moderator podcast-uri

Mă întreb de multe ori cine sunt? Cred că sunt un căutător de frumos, un căutător de oameni de la care să aflu povești de viața, care să mă ajute să cresc frumos. Îmi aduc aminte cum la șase ani am intrat un televizor, sau cel puțin asta mi-am dorit, voiam să prezint emisiunea pentru copii. Din păcate m-a prezentat pe mine televizorul si nu oricui, însuși curentului, care m-a zgâlțâit de nu m-am văzut. Între timp am învățat cum este cu prezentarea la televizor și nu în televizor.

Absolvirea studiilor de licență și master în cadrul Universității de Muzică din București - Facultatea de Interpretare Muzicală, Departamentul Canto și Artele spectacolului muzical, nu a fost întâmplătoare. Tot acest parcurs în timpul Conservatorului, m-a ajutat să îmbrățișez cu professionalism funcția de regizor de scenă la Opera Națională București. Fără artă, fără cultură nu suntem nimic.

Iubesc oamenii, iubesc publicul, care trebuie respectat. Dacă vrei să fii apreciat și respectat este imperios necesar să faci același lucru. În fața publicului trebuie să fii impecabil. Fără rigoare, atenție la detaliu, muncă asiduă, determinare și implicare, nu poți crea nimic frumos și durabil.

Un gând bun tuturor!

Bogdan Chenciu

Moderator-Realizator Angelus TV
Moderator-Realizator Interviurile Ballet Magazin
Moderator-Realizator Viața dincolo de obiectiv
Stage Manager Opera Națională București

Bogdan Chenciu

Parteneri

Și tu ne poți susține activitățile noastre. Fie că ești persoană fizică sau firmă, ai posibilitatea să redirecționezi un procent din impozit în asociația noastră. Totodată ne poți ajuta și cu un simplu transfer bancar.

Mai multe informații

Înscrie-te Contact