Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae

Roland-Robert Reman

 

Roland-Robert Reman s-a născut la Budapesta pe data de 23 februarie 1995. Studiile de liceu le-a terminat în Colegiul Reformat din Cluj, dupā care a continuat la Facultatea de Teologie Reformată, profilul de Pedagogie Muzicalā în cadrul facultății Babeș-Bolyai. Aici a absolvit în 2016 cu licență.

În anul universitar 2016-2017 s-a înscris la „Academia de Muzică Gheorghe-Dima” și concomitent a continuat cu studiile la pedagogie, nivel de master.

De cinci ani lucrează pe un post de cantor la biserica reformată Iris din Cluj, unde se ocupă și cu educația muzicală a copiilor din comunitate, inclusiv cu predarea orelor de pian și chitară. Este membru activ al mai multor coruri din Cluj.

Din anul 2015 a frecventat, în mod regular, cursurile de muzică veche din Miercurea Ciuc.

De asemenea a luat parte și la cursuri de muzică barocă din cadrul facultății Gheorghe-Dima. A avut concerte de orgă în Cluj, Sibiu, Zalău, Alba-Iulia, Sighisoara, Bistrița, Orăștie, Miercurea-Ciuc și în Ingelheim (Germania).

Roland-Robert Reman

Parteneri

Și tu ne poți susține activitățile noastre. Fie că ești persoană fizică sau firmă, ai posibilitatea să redirecționezi un procent din impozit în asociația noastră. Totodată ne poți ajuta și cu un simplu transfer bancar.

Mai multe informații

Înscrie-te Contact