Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae

Maria-Luisa Andrici

 

Maria-Luisa Andrici s-a născut la data de 14 octombrie 1999, în localitatea Verona din Italia. A absolvit Colegiul Național de Arte „Octav Bancilă” din Iași, clasa de pian, prof. Alexa Claudia.

A început studiul pianului la varsta de 5 ani, un an mai târziu câștigând premiul I la categoria ei de vârstă, în cadrul Concursului Național de Interpretare Instrumentală „Carl Czerni” din Piatra Neamț.

Drumul artistic al Mariei Luisa a continuat să se contureze printr-o pregatire continuă și prin participarea la nenumărate olimpiade, master class-uri, concursuri și festivaluri atăt naționale cât și internaționale.

Din anul 2017 studiază orga clasică la Universitatea Națională de Muzică București sub îndrumarea d-lui prof. Dan Racoveanu, în prezent fiind studentă în anul III. Pe parcursul celor trei ani de studenție a susținut concerte de orgă, iar în anul 2020 a fost laureată a Concursului Național de Interpretare „Ada Ulubeanu”.

Dincolo de pregatirea muzicală, Maria Luisa a dorit încă de mică sa pună talentul ei în slujba oamenilor. Este una dintre promotoarele proiectului „Să daruim iubire”, implementat în anul 2009 cu scopul de a veni în sprijinul copiilor din deșertul Chalbi, Kenya. Pentru a face cunoscută cauza acestor copii și pentru a-i ajuta, a susținut numeroase evenimente, recitaluri, turnee și concerte vocale și instrumentale în țară și în alte părți ale lumii.

Maria-Luisa Andrici

Parteneri

Și tu ne poți susține activitățile noastre. Fie că ești persoană fizică sau firmă, ai posibilitatea să redirecționezi un procent din impozit în asociația noastră. Totodată ne poți ajuta și cu un simplu transfer bancar.

Mai multe informații

Înscrie-te Contact