Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae

Daniel Ciobanu

 

Daniel Ciobanu are 21 de ani și este student al Universității Naționale de Muzică din București, specializarea orgă, la clasa conf. Univ. dr. Dan Racoveanu. A descoperit orga la liceu dintr-o simplă curiozitate, iar drumul dezvoltării sale l-a parcurs singur. Neavând un profesor, a început să studieze și să cunoască tainele orgii, descoperind în același timp plăcerea pentru arta improvizatorică franceză, pe care dorește să o dezvolte în viitor.

Anul acesta, 2021, a reușit să devină Bursier al Fundației Margareta a României în cadrul programului Tinere Talente 2021. După admiterea la Conservator a susținut un prim concert de orgă în satul său natal, Pildești - județul Neamț, concert care a deschis drumul viitoarelor concerte pe care dorește să le susțină.

Pe lângă orgă, lui Danuiel îi place foarte mult să compună piese muzicale, să facă aranjamente ale unor piese, concerte și simfonii, dar și să deseneze și să danseze.

Daniel Ciobanu

Parteneri

Și tu ne poți susține activitățile noastre. Fie că ești persoană fizică sau firmă, ai posibilitatea să redirecționezi un procent din impozit în asociația noastră. Totodată ne poți ajuta și cu un simplu transfer bancar.

Mai multe informații

Înscrie-te Contact