Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae

Bruno Medicina

 

Bruno Medicina, genovez, clasa 1959, și-a făcut studiile de pian cu Maestrul Marco Pasquero și cele de orgă și compoziție cu Maestrul Attilio Baronti, absolvind la Conservatorul din Torino.

Deși nu este muzician de profesie (activitatea sa principala este de trainer și coach), și-a păstrat întotdeauna pasiunea pentru orgă, ceea ce îl conduce să țină multe concerte în Italia și în străinătate, cu aprecieri unanime de public și critică.

Combinând activitatea sa profesionala cu muzica a dezvoltat un model de înaltă performanță (the F.L.O.W.system) care, deși inițial a fost conceput pentru a îmbunătăți rezultatele în domeniul de business și ale sportului, s-a dovedit a fi deosebit de eficient chiar și atunci când a fost aplicat muzicii.

Timp de mulți ani susține în întreaga lumea cursuri de specializare dedicate îmbunătățirii performanțelor muzicienilor, în cadrul institutului internațional „Virtuosity Center” fondat direct de el.

În Romania, Bruno Medicina acționează ca trainer si coach, și deține funcția de președinte al firmei de consultanta în business performance Januensis srl.

Bruno Medicina

Parteneri

Și tu ne poți susține activitățile noastre. Fie că ești persoană fizică sau firmă, ai posibilitatea să redirecționezi un procent din impozit în asociația noastră. Totodată ne poți ajuta și cu un simplu transfer bancar.

Mai multe informații

Înscrie-te Contact