Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae
Cantus Ecclesiae

Alexandru Catău

 

Alexandru Catău este un muzician român care trăiește în Franța. Născut în Bacău, în anul 1991, a urmat studii muzicale în România la Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca urmând mai apoi a-și continua studiile la Paris la Conservatorul Național Saint Maur des Fossés la secția de improvizație, precum și la Conservatorul din Versailles la secția de interpretare.

A participat la cursuri de masterclass de interpretare și de improvizație in Franta, Germania, Italia și Serbia unde i-a avut ca profesori pe Olivier Latry, Thierry Escaich, Florian-Baptiste Marle Ouvrard, Henri-Franck Beauperin, Maude Gratton, Dalibor Miklavčič, Shin-Young Lee, Pavel Kohut, Martin Schmeding.

În anul 2017 a fost câştigător al bursei „George Enescu” oferită de Institutul Cultural Român din Bucureşti pentru a reprezenta România la „Paris, Cité Internationale des Arts”.

A susținut recitaluri de orgă cu precădere în Franța, Elveția, Italia, România, Serbia. In vara anului 2019 efectuează primul său debut în calitate de concertist în Statele Unite ale Americii susținând o serie de concerte.

Din anul 2018 este dirijorul al Ensemble Vocal d Orgeval din Paris și organist titular la biserica Saint Francois de Sales din arrondismentul XVII.

Alexandru Catău

Parteneri

Și tu ne poți susține activitățile noastre. Fie că ești persoană fizică sau firmă, ai posibilitatea să redirecționezi un procent din impozit în asociația noastră. Totodată ne poți ajuta și cu un simplu transfer bancar.

Mai multe informații

Înscrie-te Contact